TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Sunnuntaitervehdys

Sateisen harmaata sunnuntaita! Ilma on tunhusta kelistä huolimatta ihanan keväinen, lämpöasteilla ollaan jo aamusta. Tämä mennyt viikko on ollut jännityksiä ja ihania uusia kokemuksia täynnä. Pikkuinen Lilla muutti meille tiistai-iltana ja siitä asti meno kodissamme on ollut niin energistä ettei pitkään aikaan :) Pentu on hurmannut meidät kaikki uteliaalla ja iloisella luonteellaan. Hän leikkii, syö ja nukkuu hyvin!

Isosiskot ovat ottaneet pienen tulokkaan hyvin vastaan. Helmi leikittää Lillaa jo kovasti, mutta Wilma on edelleenkin hieman varovainen. Nuuskuttaa ja kulkee perässä kyllä uteliaana, mutta varsinaista leikkiä ei ole vielä näiden kahden välillä saatu aikaan- maltti on valttia ajattelee Wilma ;)

Eilen oli neitien kylpypäivä ja samalla Lillakin sai kuonon trimmauksen. Voi että miten voi karvanlaatu olla erilainen koirien välillä!!! Mustan pennun kuonosta lähti yhtä paljon karvaa kuin koko valkoisen koiran kuonosta/kaulasta ja tassuista yhteensä :D Ja karvanlaatu tällä pikkuisella on TOSI paksua, joten innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Ulkoleikkejä ja kyläilyä sekä koirattomissa että koirallisissa paikoissa on harrastettu ja pikkuinen tulokas on ollut tosi reipas. Mami on tälläkin koiralla ykkösemä, vaikka toiveessa olikin että joku muu perheenjäsen saisi "oman" koiran...

Siskokset yhteiskuvassa :)


Lilla on syntynyt 20.1.2013, joten tänään pikkuinen täyttää 12 viikkoa. Ensi viikon perjantaille onkin varattu aika ensimmäiseen rokotukseen.

Onnea pikkuiselle!
 -Minna-


2 kommenttia:

  1. Miten voikaan olla noin suloinen :'> ! Tulee ihan Nana mieleen pentu ajoilta ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nea! Tämä pikkuinen on tosi söppänä, oikea aarre :)

      Poista