TULEVIA TAPAHTUMIA


perjantai 19. huhtikuuta 2013

Sulo sukuloimassa!

Ihanaa,
Helsinkiin muuttanut "Pikku Sulo", Iiriksen pikkuveli, ensimmäinen Sohvin pojista saapui tänään viikon lomalle "kotiin"!

"Pikku" etuliite Sulon nimessä siksi, että myös toinen pentueen pojista, isompi kokoinen sai uudelta omistajaltaan nimen Sulo. Veljekset erotetaan näin etuliitteellä "Pikku Suloksi" ja "Iso Suloksi".

Sydän sykkyrällä ja poskilihakset kipeänä hymystä olemme illan seuranneet tämän villiviikarin touhuja.
Poika on todellakin tullut kotiin, ei pienintäkään arastelua tai epäröintiä, eikä ikävän merkkejä. Sulo touhuaa tuttuun tapaan, erityisesti Hilman kanssa riehuen.

Iiris on Iittalassa valmistautumassa huomisiin "kauneuskilpailuihin" eikä sen vuoksi ole kotona, joten Hilma on leikityksen päävastaava tänä iltana. Sohvikin on pariin otteeseen innostunut osallistumaan leikkeihin ja se jos mikä on hienoa. Sohvi useimmiten tyytyy seuraamaan pentujen riehakasta leikkiä sivusta seuraajan, tarkkailijan roolista.

Sulo oli pentueen touhukkain ja hyvällä tavalla villein pentu, on hienoa huomata että samat ominaisuudet ovat tallella edelleen, vaikka kokoa on tullut lisää sitten viimenäkemän, eli luovutus ajan jälkeen aikalailla.
Pienestä vauvasta on kasvanut terhakka juniori.-Johanna-

1 kommentti: