TULEVIA TAPAHTUMIA


torstai 18. huhtikuuta 2013

Torstai on toivoa täynnä, vai?

Niinhän sitä sanotaan. Niin minäkin täällä itselleni olen uskotellut. Mutta tämä meidän pikkuinen uusi tulokas on toista mieltä. Pentu oli niin reipas ja pissasi/kakkasi papereiden päälle meille muuttaessaan, mutta nyt tämä ylivilkas touhuneiti on päättänyt pistää kaikki matot pesuun. Ei millään enää tee tarpeitaan paperille vaan matolle, matolle, matolle... Nyt on käyty läpi jo lähes kaikki huoneet, minne vain tehopakkaus kerkeää ennen muita.  Nyt tarvitsee vain toivoa, etteivät isommat innostu merkkaamaan paikkoja pikkuisen jälkeen!

No mutta, tämä on sitä pentuelämää :D Nyt täytyy vaan toivoa oikein tosissaan, että tämä pieni mustuainen oppisi tekemään tarpeensa uudelleen paperille. Jos jollain on hyviä vinkkejä, ottaisin niitä nyt ilolla vastaan!!!

Onkohan muuten niin, että kun pentu oppii jotain uutta niin vanhat opitut asiat unohtuvat? Nimittäin Jemina on opettanut Lillalle muutaman päivän aikana uusia juttuja ja Lilla onkin oppinut todella helposti ja nopeasti! Istu, tassu, maahan ja kieri menee jo eka käskystä!!! Mutta näiden temppujen jälkeen on alkanut tämä pissa/kakkarumba matolle... 

Että tämmöinen kuuluminen tällä kertaa täältä siivouksien keskeltä ;)

Kuullaan taas, Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti