TULEVIA TAPAHTUMIA


keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Lilla muutti Kertunhoviin :)

Kertunhovin kaksikko sai eilen uuden vahvistuksen pienestä mustasta toy-tytöstä. Ei siis kahta ilman kolmatta! Helmi ja Wilma saivat uuden pikkusiskon ja mamma helpotusta villa-vauvakuumeeseen :)

Uusi tulokas on niin energinen ja iloinen pakkaus, ettei meinaa edes kuvaa saada napattua. Valkoinen kaksikko onkin ihmeissään, mistä ihmeestä tämä pieni musta meille ilmestyi. Helmi on jo hieman yrittänyt pientä tulokasta leikittää, mutta Wilma on hieman varovainen, kuten aina kohdatessaan uuden koiratuttavuuden.

Ensimmäinen yö uudessa kodissa meni hienosti! Lilla nukkui pienessä boxissa mukanaan saaman pehmusteen päällä ja unta riitti aamu kuuteen saakka, jolloin boxista alkoi kuulua pientä rapinaa. Pentu kainaloon ja ulos pissalle. Pentu on oppinut tekemään tarpeensa hienosti pienen paperin päälle sisälle tai ulos viedessä pihalle. 

Nämä ensimmäiset päivät ovatkin tutustumista ja opettelemista ja ennenkaikkea uuden tulokkaan ihastelemista :)

"Lilla" eli virallisesti Nummenpään Dress Your Baby

 Iso ja pieni pylly vierekkäin ;)

Kiitos Leenalle, joka on kasvattanut kennelissään tämän ihanan ja terhakkaan pennun! Kiitos myös eilisestä juttelutuokiosta, oli kiva tavata sinut ja miehesi siellä ihanassa kartanossanne :)

-Minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti