TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Huhtikuun Villis lenkki

Voi miten ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä kävellä yhteinen Villis lenkki!
Pyörätiet olivat jo täysin sulaneet ja karvatassut pysyivät ravasta puhtaina. Ainoastaan tuulen tielle lennättämät risut tahtoivat tarttua pörriäisten turkkeihin ;)


Tällä kertaa harmaat villikset uupuivat joukosta, mutta onneksemme saimme uusia Villis ystäviä mukaan. Maija ja Jussi sekä heidän keskikokoinen aprikoosi villakoira Leevi olivat mukana ensimmäistä kertaa, samoin musta vuoden ikäinen kääpiö-tyttö Nana ja hänen omistajansa Nea. Tervetuloa heille kaikille toimintaamme mukaan!
Johannalla ja Emmalla oli mukana heidän omien koiriensa lisäksi hoitokoira Sulo. Sulo on Iiriksen "iso" pikkuveli ja Sohvin pentu. Oli siinä pojalla ihmettelemistä lenkin aikana kun koiria oli niin paljon ;)
Lilla jätettiin kotiin lenkin ajaksi, sillä pikkuisen rokotukset eivät ole vielä voimassa.
 

Saaran omistama Topi oli onnellinen saadessaan lenkille uuden kaverin. Topi ja Leevi tutustuivat toisiinsa ja hyvin poikamaiseen tapaan ottivat pienet painimatsitkin :)


Yhteislenkillä kävi niin iloinen puheensorina koko matkan ajan, että hymyilyttää vieläkin :) Asiaa riitti villakoirista ja kaikesta villakoiraelämään liittyvistä asioista. Villakoiraihmiset tulevat yhtä hyvin toimeen keskenään kuin nämä ihanat koiratkin mitä omistamme, ihanaa ihanaa!

Ja voi ihanuutta, Villis lenkin aluksi saimme tutustua koko joukolla uuteen pieneen Kiinanharjakoirapentuun. Ellu on saanut "pikkusiskon" ja Sannin perhe uuden jäsenen. Onnea tuleville hetkille vielä kerran! :)

Seuraavaa yhteistä lenkkiä ja muita touhuja odottelemme jo innolla. Tähän mennessä tilojen puute on ollut esteenä, mutta nyt kun lumet ovat sulaneet, voidaan yhteisiä ulkotreenejä yms sopia heti kun saamme kouluttajilta tarkempia aikatauluja. 
Tapahtumista kerromme lisää hieman myöhemmin :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille,
toivottaa Valkeakosken Villikset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti