TULEVIA TAPAHTUMIA


torstai 5. syyskuuta 2013

Tampereen ryhmänäyttely 1.9.2013


 Ja taas meitä vietiin, nimittäin Lillan toinen näyttelyreissu suuntautui Tampereelle Kaupin Vinttikoiradalle. Ilma oli hyvin sateinen, mutta onni suosi meitä pitämällä sateesta taukoa aina sopivissa väleissä.

Oli upeaa huomata, että näyttelypaikalla oli minullakin jo monta tuttua ihmistä :) Meidän "telttaporukkaan" kuuluivat Pia, Tiina ja Tea sekä monta ihanaa villakoiraa.

Kiitos Pialle ja Tealle Lillan viimeistelystä!

Ensin oli vuorossa Tiina kasvattiensa kanssa. Ensimmäisen villisten kohdalla vettä satoi ja nurmikko oli todella märkää. Nuppu ei pitänyt märästä nurmikosta ollenkaan ja pikkuinen oli melko märkä heti alkuunsa :( 

Tuomarina Kääpiövillakoirilla oli Annamaria Tarjan Unkarista.


Seuraavana vuorossa olivat Valioluokan nartut, jossa Pia ja Luna sekä Tiina ja Sanni kisasivat kahdestaan. Molemmat esiintyivät hienosti ja Lunan häntä oli ylhäällä koko ajan!! Molemmat koirat olivatkin sertin arvoisia, mutta harmittavasti musta kääpiö voitti ja sai Sertin.


Viimeisenä kilpailivat Toy-koirat. Hauskuutta kisaan toi kolmen tutun koiran kopla sekä yksi vieras musta toy. Tuomarina toy-pennuilla oli todella ihana ihminen, Marion Finney Irlannista.

Lillan kanssa meno sujui hienosti, lukuunottamatta muutamaa "ajokoiramaista" kohtausta, jolloin nenää ei meinannut saada millään pois nurmikosta... nuuuh-nuuh...


Kehässä olimme yhdessä Heinin ja Irman, Pian ja Martan sekä Lean ja Minnin kanssa. Hienosti kaikki pennut kiersivät kehää :) Kyllä meistä vielä kuullaan!!! hih!


Pentujen näyttelytulos: 1. Irma, 2. Lilla, 3. Martta ja 4. Minni
Onnea meille kaikille emännille ja upeille pennuille!!!

Lillan arvostelu: 
* very pretty black bitch
* nice head
* nice balanced all over and angulated
* good coat & tail set


Seuraavan kerran kisaamme Lillan kanssa Tuuloksen parkkihallissa lokakuun alussa. Siihen saakka meillä onkin aikaa harjoitella näyttelyremmissä kävelyä ;)

Tuulokseen olemme ilmoittaneet myös Helmin, joten karvankasvatusprojekti jatkuu yhä. Tässä hieman kuvaa tämän hetkisestä "leijonasta". Helmin turkin niskakarvojen ja korvien pituudesta pitää Lilla hyvää huolta.... ainakaan ne eivät pääse kasvamaan liian pitkiksi.... hmmmmm... ei hyvä asia... Mutta mieluummin annan koirien leikkiä ja elää koiramaista elämää, kuin että pistän heidät eristyksiin tai torun koko ajan. Yritämme letittää ja suojata karvaa aina kuin mahdollista, mutta se ei todellakaan ole aina kovin helppoa...Ps: Anteeksi Tea, en huomannut ottaa sinusta ja Ellestä yhtään kuvaa :(

Aurinkoista ja lämmintä tulevaa viikonvaihdetta kaikille,

Minna

3 kommenttia:

 1. Löytyipäs mukavaa luettavaa kun etsin vinkkejä takkuvaiheeseen. Takkuvaihetta täällä nimittäin aloittelee Elpianko´s Love Me Tender "Hippu" :)

  VastaaPoista
 2. Oi, lisää suloisia Elpianko´s koiria :)
  Ihana kun löysit meidät! Asutteko te jossain lähellä Valkeakoskea?

  -Minna-

  VastaaPoista
 3. .. ja kovasti tsemppiä takkuvaiheeseen! Toivotaan että se menisi pian ohi :)

  VastaaPoista