TULEVIA TAPAHTUMIA


keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kaikkien rotujen kansainvälinen koiranäyttely Tervakoskella 24.-25.8.2013

Lillan ensimmäinen pentuiän näyttely oli aurinkoisessa ja lämpimässä säässä Tervakoskella viime lauantaina. Tuomarina oli Nikola Smolic. Lillalla oli kilpakumppanina muutamaa viikkoa vanhempi valkoinen toy-pentu.

Ihana kun saimme Lillan kasvattajan Leenan mukaan Tervakoskelle henkiseksi tueksi sekä viimeistelemään Lillan turkin.

Iso kiitos Leenalle avusta ja seurasta!


Lilla oli hyvin pelokas ennen kehää. Häntä koipien välissä hän kulki narussa ja säikähteli muiden koirien haukuntaa. Hieman kuitenkin valkoiset sisaret piristivät ja helpottivat mustuaisen olotilaa.
Onneksemme tuomari piti pienen tauon juuri ennen meidän kehää, jolloin pääsimme Lillan kanssa tutustumaan kehän hajuihin ennen omaa vuoroa.  Ajokoiran lailla Lilla nuuskutteli nurmikkoa, enkä saanut häneen minkäänlaista kontaktia :( Loppujenlopuksi nuuskuttelujen syyksi osoittautuikin kova kakkahätä, tarpeet piti tehdä kehään ;) 


Alkuun Lilla ei meinannut malttaa liikkua kehässä ollenkaan vaan halusi leikkiä ja nuuskutella valkoista toy-pentua, joten tuomari pyysi meitä vaihtamaan paikkoja... Tässä vaiheessa luulin että tässä se sitten oli, pyh... Loppujen lopuksi Lilla käyttäytyikin ihmeelisen rauhallisesti ja sain jopa kontaktin häneen. Kiersimme radan ympäri ja sitten vielä kävelimme edestakaisin. Tuomarin pöydällä häntä oli koipien välissä mutta hyvin hän antoi miehen tutkia... Tuomari oli hyvin miellyttävä ja rauhallinen ihminen ja mikä parasta, hän piti todella kovasti Lillasta :D


JES!!! Loppu hyvin kaikki hyvin, Lilla yllätti meidät kaikki ja voitti ROP:n ja KP:n !!!

Lillan arvostelu oli täysi kymppi ja tämä mamma on niin onnellinen pikku murusestaan :)

* nicely constructed puppy with nice head and expression
* correctly angulated both ways
* excellent coat texture
* very promising


Kiitos Anitalle ihanasta ROP-pentu kuvasta!

Ensi sunnuntaina uusin koetuksin Tampereen ryhmänäyttelyssä, pitäkääpä taas peukkuja ;)

Terkuin Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti