TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syksyn toinen Villislenkki

Satoi ja paistoi, satoi ja paistoi... ihan kuin syksyn keleihin kuuluukin. Onneksemme suurin osa matkasta kuitenkin paistoi :)


Emäntänä tässä blogissa olen hyvin onnellinen siitä, että saamme kerta toisensa jälkeen porukan liikkeelle ja joukkoomme liittyy uusia jäseniä, ihanaa!!! Tänäänkin herätimme huomiota isolla porukallamme. Suurin osa vastaantulleista pysähtyy ihmettelemään ja ihastelemaan isoa koiramäärää. Uusin koirajäsenemme Capu ihastutti jopa niin paljon vastaantullutta rouvaa, että hän olisi niin mielellään ottanut pikkuisen mukaansakkin!

Villakoirat ovat niin sosiaalisia, että isossakin porukassa lenkkeily onnistuu hienosti! Toki jossakin kohtaa joku koira haluaa näyttää "kaapin paikan" mutta se kuuluu asiaan :D Ja nämäkin kohtaukset ovat yleensä silloin kun ollaan vapaina ja saadaan leikkiä kaukalossa... Valitettavasti kuitenkin tällä kertaa pari koiraa yritti selvittää kaapin paikkaa oikein tosissaan, eikä ilman haavereita selvitty...


Jälleen kerran oli tosi kiva kävellä Riippusiltojen lenkki. Ilmassa on jo niin paljon syksyn tuntua, lehdet tippuvat hiljalleen, luonto on kauniin värikäs ja ilma tuoksuu raittiille ja puhtaalle.

Kiitos kaikille osallistujille, nähdään taas ensi viikon sunnuntaina.


HUOM kaikki Villisten ystävät. Sanni on työharjoittelussa tulevan viikon Valkeakosken Lemmikkihakassa, joten jos tarvitsette koiranne kynsien leikkausta tai haluatte muuten vaan käydä Sannia moikkaamassa niin liike löytyy teatteria vastapäätä :)
http://www.lemmikkihaka.fi

Värikkäin syysterveisin Valkeakosken Villikset

-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti