TULEVIA TAPAHTUMIA


torstai 19. syyskuuta 2013

Syksyn ensimmäinen Villislenkki

Heippatirallaa taas kaikille! :)


Tarkoitus oli päivittää kuvat heti Villislenkin jälkeen sunnuntaina, mutta niinpä se aika taas vierähti ja nyt ollaan jo torstai-illassa. Huh, miten tämä aika meneekin näin nopeasti. Päivät tuntuvat jo lyhyemmiltä kuin kuukausi sitten, illat ovat pimeitä ja varsinkin tänään on ollut niin harmaa ilma kun koko päivän on tihuuttanut vettä. Kertunhovin kolmikon päivän lenkki on jäänyt väliin, mutta onneksi sentään omalla pihalla riittää touhuamista.

Viime sunnuntain Villislenkille osallistui taas mukavasti porukkaa. Saimme mukaan uuden mustan kääpiöpojan Capun, hänen emäntänsä Annen ja hänen reippaan poikansa, tervetuloa!

Capu ihastui kovasti mustaan kääpiötyttöön Nanaan, se taisi olla rakkautta ensi silmäyksellä, tai ainakin tosi vahvaa ihastusta ;)


Villislenkki suuntautui jälleen kerran riippusilloille :) Jostain kumman syystä sitä lenkkiä voisi kävellä vaikka päivittäin. Toki vaihdamme reittiä heti kun joku ehdottaa jonkun muun lenkin!
 Lenkin jälkeen koirat saivat totuttuun tapaan juosta kaukalossa, jihuu.....
Ihana Topi innostui metsästämään tuulen lennättämiä lehtiä, valkoiset koirat kaveerasivat keskenään ja Helmillä oli kova halu puuttua kaikkien touhuun. Ihana oli huomata että pieni Hippukin on reipastunut kesän aikana todella paljon. Mustat villikset olivat keskenään, pikku Lillakin pääsi hetkeksi kisamaan muiden kanssa. Muutenhan lenkki meni isännän sylissä repussa ;) Uskon että kaikilla koirilla oli kivaa!

 Seuraava yhteinen Villislenkki järjestetään jälleen ensi sunnuntaina kello 12. Nähdään silloin Wareenan parkkipaikalla ja kierretään jälleen Riippusillat :)

Toivottavasti pääset paikalle ja saat houkuteltua mukaan ystäväsikin! Ja tervetulleitahan ovat kaikki Villisten ystävät, koiran kanssa tai ilman koiraa.

Jos sataa kaatamalla peruutamme lenkin, mutta pieni tihkusade ei haittaa.

Näkemisiin ja kuulemisiin,
Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti