TULEVIA TAPAHTUMIA


tiistai 20. elokuuta 2013

Lilla 7 kk

Kylläpä aika menee nopeasti. Tänään meidän pikkuinen pentu täyttää jo 7 kuukautta :) Onnea Lilla!

Lilla on edelleenkin tosi reipas pikku mustuainen valkoisten siskojensa läsnä ollessa, mutta yksinään mukana ollessa aristelee välillä paljonkin ympärillä tapahtuvia outoja asioita. Tätä se laumassa eläminen teettää, pitäisi kulkea paljon enemmän koirien kanssa yksitellen, jotta tottuisivat myös toimimaan ilman "apujoukkoja".

Lillan jalka on parantunut hyvin, eikä ontumista ole ollut. Hieman on kuitenkin toppuutettu juoksemista ja hyppimistä, mutta eiköhän tässä pian uskalleta elää jo ihan normaalisti. Lilla pestiin ja föönattiin sunnuntai-iltana kotona. Tuolla FaceBookin villakoiraryhmässä oli hauska esittely koirista, jossa koira kuvataan maitopurkin vieressä. Näin konkretisoituu helpommin, minkä kokoisista koirista me puhumme... Omatoimisesti mitattuna Lilla olisi noin 26 senttiä ja 3,9 kiloa. Terhakka tapaus :)

Lilla ja maitopurkki ;)

Vietimme eilen päivää Lillan kasvattajan luona Nummenpäässä. Hieman pentua alkuun jännitti, sillä vastassa oli Leenan koirat ja Lilla oli matkassa yksin, ilman isosiskojen tukea. Mamin syliin hän olisikin halunnut kiivetä alvariinsa. Hetken tutustumisen jälkeen muistui paikka kuitenkin mieleen ja kasvattajamammakin tuntui tutulta. Kortesmäen Henna kävi trimmaamassa Lillaa ja voi kun hänestä kuoriutui kaunis puudeli. Oli niin upeaa seurata taitavien käsien toimintaa! Kiitos Henna!

Lilla ennen trimmausta...

ja trimmauksen jälkeen :) 

Myös Lillan isä Nooa pääsi kuvaan ;) hih..

Kovasti meillä oli Nummenpäässä jännitystä ilmassa. Minä odotin jännittyneenä lääkärin soittoa -ja huh- kaikki hyvin! Lilla jännitti trimmaamista niin että selkä ei meinannut pysyä suorassa vaan taipui kaarelle puhumattakaan siitä paljonko pienen jalat tärisivät. Leenaa jännitti yhden koiran alkanut synnytys, mutta loppu hyvin kaikki hyvin - maailmaan tupsahti kolme urosta ja yksi narttu. Onnea Leenalle pikkuisista!

Nyt alkaisi sitten valkoisten puudelien pesu-urakka, sillä olemme menossa huomenna Valkeakosken Kennelkerhon järjestämään Match Show:n harjoittelemaan ja sitten tulevana lauantaina meillä onkin todella iso koitos, sillä menemme Lillan kanssa ihka ensimmäiseen näyttelyyn Tervakoskelle!!! Jännää!!!  Mutta siihen palaamme sitten myöhemmin ;)

Tässä vielä kuvakooste päivänsankarista

Aurinkoista tiistaipäivää,
Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti