TULEVIA TAPAHTUMIA


keskiviikko 21. elokuuta 2013

"Ison" Sulon kuulumiset

Voi kuinka onnellisia voimmekaan olla Sohvin ihanista poika pennuista maailmalla, kun molemmilla pojilla menee hienosti perheidensä parissa!
Viimeviikolla Lotta ja Martti lähettelivät "Pikku" Sulon terveisiä ja nyt voit lukea vuorostaan "Ison" Sulon kuulumiset omistajansa Satun kertomana:


Ihana, iloinen, suloinen, leikkisä, semmoinen on minun Sulo.

Sulo on tänä päivänä terve, komea nuori herra, joka on minulle tosi rakas. Meidän päivä alkaa noin viiden maissa, kun Sulo hyppää omasta sängystä viereeni ja asettuu kainaloon jatkamaan unia. Aamut ovat paijausta ja sylittelyä.

Aamupissan aika vaihtelee työvuorojeni mukaan. Aikaisina päivinä lähdetään pissalle ennen kuutta, myöhäisimpinä päivinä nukutaan pidempään. Aamulenkin jälkeen syödään aamupala. Sulolla on ruokailutilassa oma kuppi, josta nappulat maistuu. Herkkuhetkiin on varattu omat herkut.  

Päivät Sulo viettää yksin. Sulolla on lempipaikka sohvalla, johon se jää odottamaan, että työpäiväni päättyy. Alkuun oli vaikea ymmärtää, miksi pitää jäädä yksin, mutta sitruunapannan avulla opittiin, että haukku ei kannata, Satu tulee kotiin. Äitini käy aika usein ulkoiluttamassa Suloa työpäivinä.

Sulosta on kasvanut luottavainen ystävä. Lenkeillä ja koirapuistossa tapaillaan kavereita ja nyt kesällä on ollut kiva käydä yhdessä marjassa ja sienessä. Sulo rakastaa, kun saa juosta vapaana metsässä. Sulon lempipaikka sohvan lisäksi on syli. Sylissä se on nytkin ja näkee ehkä unta seuraavasta kerrasta, kun mennään taas ulos haistelemaan, vähän maistelemaan ja ihmettelemään elämänmenoa.

Meillä on kaikki hyvin ja kivaa yhdessä.

Terkuin,


Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti