TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 11. elokuuta 2013

Iittalan mätsärin tulokset

Oi miten ihana päivä!

Aamulla Iittalaan lähtiessä mittari näytti vain +16 ja taivas oli aika pilvinen, mutta kun Iittalaan pääsimme (matkaa vain noin 22 km) niin taivas oli lähes pilvetön ja mittari kipusi pitkästi yli kahdenkymmenen. Ihana loppukesän ilma :)

Match Show:n oli tullut paljon erinäköisiä ja kokoisia koiria, pentuja, aikuisia ja veteraaneja.  Mekin olimme Valkeakoskelta, Iittalasta ja Lempäälästä isolla porukalla mukana kilpailemassa ja edustamassa Valkeakosken Villiksiä :)

Kilpailut menivät hyvin meidän tiimiltä, saimme sekä punaisia että sinisiä nauhoja, ja mikä parasta, joukkoomme mahtui myös palkintosijoja ja punaisten pentujen voitto!!!

Martta, Hippu, Fiona, Ellu ja Ykä saivat kaikki punaiset nauhat. 
 

Kertunhovin kolmikko Wilma, Helmi ja Lilla saivat kaikki siniset nauhat, samoin Irma, Luna ja Topi.

 

Luna sijoittui sinisten aikuisten kolmanneksi, Ellu sijoittui punaisten aikuisten kolmanneksi ja pikkuinen Kiinanharjakoira Hippu sijoittui punaisten pentujen VOITTAJAKSI !!!  JES !!!

Päivän lopuksi kilpailtiin Best In Show -koirasta ja me kaikki kannustimme pikkuista Hippua. Hippu oli ollut aamusta asti kuumuudessa ja pikku tassuja jo hieman väsytti, mutta hienosti pentu selviytyi isojen koirien seassa. Hippu sijoittui koko kilpailun seitsemänneksi parhaaksi koiraksi. Onnea Hipulle!


Sannin nimipäivän kunniaksi hänellä olikin tänään oikea onnenpäivä. Hän sai hienoja palkintoja ja kokemuksia kotiinvietäväksi. Onnittelut Sannille hienosta työstä koiriensa parissa :) Sannin koko olemus on niin herttainen ja rauhallinen ja se tunne välittyy koiriinkin. Ihana seurata hänen, Ellun ja Hipun yhteistyötä :)

Kiitos kaikille seuralaisille mukavasta päivästä! Mätsäillään taas porukalla pian, sillä Valkeakosken Kennelkerho järjestää mätsärin reilun viikon päästä :)

Mukavaa alkavaa viikkoa siitäkin huolimatta vaikka on luvattu kovia vesisateita!
Minna


PS. Anteeksi tosi huono kuvanlaatu osissa kuvista, mutta aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja kuvattavaa oli useammassa kehässä yhtäaikaa. Lisäksi vakikuvaaja oli poissa paikalta joten piti pientä säpinää aina välistä... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti