TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tammikuun viimeinen viikonloppu

Ihana talvinen viikko taas takana!

Alkuviikosta kaksikko lenkkeili muutaman kerran Lotilan jäällä auringonpaisteessa ja reilun -10 asteen pakkasessa. Päiväsaikaan jäällä on kiva ulkoilla, koska siellä on todella vähän muita liikkujia :)

Loppuviikosta viisikko pääsi pitkästä aikaa leikkimään keskenään ja voi sitä ilon määrää. Kolme tuntia meni tosi nopeasti ja tämän jälkeen loppuilta menikin nukkuessa ja kerätessä voimia seuraavaan päivään.

Viikonloppuna sää lauhtui todella paljon ja oli pitkästä aikaa ihana olla ulkona paleltumatta. Sekä lauantaina että sunnuntaina Helmi ja Wilma saivat seurakseen metsälenkille pienen uuden ystävän Coton de Tulear-rotuisen Nunun ja hänen maminsa. Kolmikko juoksi ja leikki metsässä ja joen jäällä Vallonjärven läheisyydessä. Helmille Nunu olikin tuttu jo viime kesän toko-kurssilta, mutta Wilma näki hänet ensimmäistä kertaa. Leikin vauhti oli niin kova, ettei kännykkäkamera oikein meinannut ehtiä mukaan, joten kuvat ovat hieman epäselviä...

Sunnuntai-iltana olikin taas Helmin pesuvuoro. Pesun jälkeen on niin ihana ottaa kainaloon puhdas, pehmoinen ja hyväntuoksuinen pikkuinen!

Jemina trimmasi Helmin ja Wilman nassut ja mami tassut. Kaksikon kuvat on otettu ennen ja jälkeen trimmausten :)

Helmi
 Wilma

Mukavaa alkavaa viikkoa ja tulevaa helmikuuta!

Talvisin terveisin Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti