TULEVIA TAPAHTUMIA


torstai 10. tammikuuta 2013

Pesupäivä

Eilen oli taas Helmin pesupäivä. Viime pesusta on aikaa kaksi viikkoa. Nyt sallitaan jo hieman pidempi pesuväli, koska Helmin turkki on leikattu aika lyhyeen karvaan. Takkukausi on ollut jo hetken niin mahdoton, etten selviytynyt pidemmästä turkista. Onnekseni kasvattaja lyhensi turkkia huomattavasti ja helpotti turkin käsittelyä. Harmillista sinänsä, sillä turkkia oli kasvatettu pennusta asti ja se oli saatu jo hyvään mittaan (jos ei lasketa pannan syömiä niskakarvoja). Helmin turkki on ihan höttöistä pumpulia, mutta nyt lyhyempänä niin helppohoitoinen, että kyllä isompi trimmaaminen kannatti. Suosittelen muillekkin samassa takkuvaiheessa oleville!

Pesin turkin ensimmäistä kertaa Ring 5 Proteiinishamppoolla ja saman sarjan hoitoaineella ja tuotteet sopivat hyvin Helmin pehmeälle turkille. Ainoa ero aikaisempaan shampooseen tuntuu olevan, ettei turkki näyttänyt ihan yhtä valkoiselta pesun jälkeen. Talvituotteeksi tämä Ring 5 on ihanteellinen, koska se on hellävarainen eikä siten ärsytä muutenkin talven kuivattamaa ihoa.

Alla pieni kuvakollaasi Helmin pesusta :) Helmi nauttii suihkussa käymisestä, vaikka kuvat näyttävätkin ehkä joltain muuta ;) Ainoa pakokauhua aiheuttava toimenpide on etujalkojen kuivaaminen...Terveisin,


Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti