TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sunnuntai on ulkoilupäivä

Niin se taas viikko meni nopeasti ja sunnuntai kääntyy iltaan. Tänään oli aivan ihana ulkoiluilma, pakkasmittari näytti vain reilut -5.

Ensin tein pihalla vähän lumitöitä, lähinnä aurasin pihaan juoksureittejä pikkuisille. Ilman noita kolattuja reittejä on meidän terassin alusta täynnä "tarpeita", joten mielelläni kolaan (tai yleensähhän se on  mies joka kolaa ;) ) pihaan muutaman ristiin rastiin menevän reitin. Helmi kyllä tykkää juosta hangessakin, mutta Wilma on niin kylmänarka, ettei mene tarpeilleen juuri oviaukkoa pidemmälle jos on lunta enemmän kuin muutama sentti...Pihatöiden jälkeen suuntasimme Jeminan ja koirien kanssa lähimetsään. Vallonjärven luontopolku on aivan ihana ulkoilupaikka. Reilu tunti meni kun kävelimme, kuvasimme ja ihastelimme luonnon rauhaa.
Koirat tykkäävät todella paljon juosta metsässä irti. Harmitti, kun jäi lämmin kaakao ottamatta mukaan, sitä olisi ollut ihana juoda metsän siimeksessä.
Loppupäivä meneekin sitten, ainakin Wilmalla, eilen Tampereen Kauppahallista ostetun luun vartioimisessa! Reppana ei voi tehdä mitään muuta kuin vain istua töröttää luunsa vieressä ja vahtia ettei sitä vie kukaan mennessään.


Ja Helmi syö myös omaansa asennossa, joka mielestäni on hieman huvittava! :D


Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

Terkuin,

Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti