TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Mennyt viikko

Mennyt viikko sisälsi paljon mukavia tapahtumia kovista pakkasista huolimatta.

Alkuviikosta "viisikko", eli "kolmikko"= Sohvi+Hilma+Iiris ja "kaksikko"= Helmi+Wilma, näkivät toisiaan sisätiloissa leikkien. Hilma erottuu hyvin pinkin trikoopukunsa ansiosta :)


Valkeakosken kennelkerhon sivuilla oli ilmoitus yhteislenkistä, joten suuntasimme villakoirinemme riippusilloille tiistai-iltana. Hilma olisi kovasti halunnut tulla mukaan yhteislenkille, mutta hänet jätettiin juoksujen takia kotiin. Meidän tietämys on ollut, että juoksuinen narttu pyritään jättämään kotiin aina kun mahdollista tapahtumissa joissa on mukana paljon koiria, jotta uroskoirat eivät vauhkoontuisi liikaa. Tosin tälläkin kävelylenkillä oli mukana muutama juoksuinen narttu, joten ehkä mekin mietimme asiaa uudelleen ensi kerralla... 

Vauhti oli heti alkumetreiltä meidän pienille puudeleille hieman liian kova, joten suurimman osan matkasta kävelimmekin sitten keskenämme ;) Yllätys oli kova, kuinka pikkiriikkinen Iiris pysyi meidän vauhdissa mukana. Väsyn tullessa pääsi pikkuinen lämmittelemään ja levähtämään mammansa takinsuojuksiin.

Yhteislenkillä oli mukana myös ystävämme Martta-koira, joka lenkin jälkeen alkoi voida huonosti ja pikkuinen nukkui pois seuraavana päivänä :( Martan yhtäkkinen poismeno yllätti meidän kaikki...
Paljon lohduttavia haleja hänen perheelleen!

Pikkiriikkisestä Iiriksestä on kasvanut huimaa vauhtia ihana ja reipas pikkuinen puudeli!Luminen Wilma


Kolmikon perheeseen on ostettu ensi kesän pyöräretkiä varten todella kätevä koirankuljetusvaunu. Näin koko perhe pääsee turvallisesti hurauttamaan pyöräretkelle :) Hilmaa outo kapistus on hieman hirvittänyt, mutta salaa hän kömpii kärryyn nukkumaan. Pikkuista Iiristä tämä kärry ei pelota vaan hän istuu ja nukkuu siellä mielellään!

Iiris tutustumassa tähän ihmeelliseen vekottimeen.


Kaksikko on ulkoillut viikonloppuna todella ahkerasti. Lauantaina suuntasimme jälleen kerran tuonne Vallonjärven metsään luontopolkua kiertämään ja tänään olimme Lotilanjärven jäällä kävelemässä. Ihana kun pääsee pitkille lenkeille ja koirat saavat nuuskuttaa uusia hajuja erilaisissa paikoissa. Jäällä oli ihanan rauhallista, mutta silti pikkuiset pompulapäät hurmasivat vastaantulijoita. Sekä isot että pienet ihmiset yleensäkkin pysähtyvät juttelemaan ja kyselemään jotain näistä hurmaavista otuksista. Sosiaalisuutta löytyy siis tästäkin kylästä ainakin heidän kanssaan liikkuessa ;) 


Mukavaa alkavaa viikkoa ja muistakaahan ulkoilla ja liikkua niin paljon kuin mahdollista!

Sunnuntaiterkuin  Minna ja puudelit

PS: Muistakaapa käydä tykkäämässä myös meidän Facebook sivusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti