TULEVIA TAPAHTUMIA


maanantai 7. tammikuuta 2013

Loppiaisen jälkeinen arki

Hei hulinaa! Vihdoinkin koitti arki ja normaali päivärytmi joulun ja uuden vuoden lomailun jälkeen. Tänään pakkasimme joulun pois ja kyllä oli koirilla mukavaa. Pallot ja narut saivat kyytiä kun ne poistettiin joulukuusesta. Villakoirakodissahan mitään ei tarvitse tehdä yksin :)

Eilen Helmi ja Wilma saivat leikkiä karvakamuilla monta tuntia sillä välin kun me Johannan kanssa pähkäilimme näitä uusia blogisivuja. Helmillä taisi olla niin jännä päivä, ettei hän malttanut yöllä nukkua, vaan vaelteli ja nuuskutteli paikkoja ja vähän väliä kävi minutkin herättämässä nuolemalla kasvojani ja varpaitani... Pikku Iiriskin on kasvanut tosi paljon. Ihana hellyttävä pikkiriikkinen leikki ja hyppi toisten kanssa siinä missä isommatkin koirat. Ihana oli huomata, että meidän ujosta Wilmastakin löytyy jo rohkeutta leikkiä toisten koirien kanssa.

Tänään on ollut sen verran kylmä ilma, etten ole vielä tarennut mennä lenkille koirien kanssa. Tarkoitus onkin odottaa isäntä kotiin ja mennä sitten illalla yhdessä riippusiltojen lenkille. Siellä on todella ihanat lenkkeilymahdollisuudet! Koirat ovat kuitenkin olleet pihalla useampaan otteeseen keskenään ja haukkuneet kaikki ohimenijät. Inhoan räksytystä, joten miten ihmeessä saisin sen loppumaan. Helmille on tullut jokin ihmeellinen tarve puolustaa omaa reviiriään ja tuntuu kuin hän haukkuisi välillä pelkästään haukkumisen ilosta. Kertakaikkisen tylsää! Olisiko jollain antaa vinkkiä, miten tuon haukkumisen saisi loppumaan??

Helmin masu taas oireilee. Joka kerran ulkoa tullessa joutuu hänen kanssaan menemään vessan kautta, jotta voi päästää sisälle. Mitä lie sopimatonta karvapallo taas syönyt...

-Minna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti