TULEVIA TAPAHTUMIA


perjantai 3. toukokuuta 2013

Lilla reissussa

Lillan ensimmäinen pitkä automatka onnistui todella hienosti! Matkasimme äitini kanssa eilen Raaheen noin seitsemän tuntia ja pikkuinen nukkui lähes koko matkan. Lilla matkusti takapenkillä omassa tutussa boxissaan ja oli hyvin tyytyväinen. Kertaakaan matkan aikana Lilla ei päästänyt ääntäkään siihen suuntaan, että olisi ollut tylsää - ihana pikkuinen :)

Tänään olemme tutustuneet isomummoon ja muihin sukulaisiin. Isomummon sylissä hieman jännitti, mutta kilttinä tyttönä Lilla oli nätisti eikä aikonutkaan pois ;)



Vanhaan Raaheen on tutustuttu kävellen. Hieman on kylmä tuuli haitannut ulkoilua :( Sisämaan kasvattina Lilla ei ole tämmöisiin tuuliin tottunut ja minä itse olen jo niin hämäläistynyt ja unohtanut, että on sama mihin suuntaan täällä kävelee niin aina on vastatuuli, hih ;)

Valkoisen kaksikon jätin tällä kerralla kotiin. Reilun viikon ero tekee varmasti hyvää sekä pikkuiselle että isommillekkin koirille. Helmi ja Wilma saavat huilata hetken ja pikkuinen Lilla saa yksin kaiken mamin huomion :) 

Isäntä kävi kaksikon kanssa pitkän lenkin metsätiellä, joka mutkassa oli ollut jotain mielenkiintoista...

Lilla täyttää sunnuntaina 15 viikkoa ja painoa on kertynyt jo huimat 2600 g. Kävimme tänään eläinlääkärillä verikoekontrollissa ja kaikki arvot olivat kohdallaan. Ainakin nyt näyttää siltä, ettei lääkemyrkytyksestä olisi jäänyt mitään haittaa elimistöön, huh!
Ja loppuun vielä pari kuvaa hyvin kasvaneesta Lillasta.

Lilla (14 vk 5 pv)


Tuuliset terveiset Raahesta,   Minna ja Lilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti