TULEVIA TAPAHTUMIA


keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kesä!

Kesä on tullut! Ihanaa! Lämmin ilma, raikas nurmikko, ihana kesän tuoksu, lentävät perhoset ja muut pörriäiset. Sekä koirat että isäntäväki tykkäävät :DUlkona ollaan aamusta iltaan ja nautitaan kesästä. Me isännän kanssa tehdään remonttia ja koirat ovat siinä touhussa mukana aina kun muilta touhuiltaan kerkeävät. Lillan kanssa ollaan perustettu uutta kukkapenkkiä, minä istutan ja Lilla kaivaa ylös ;) Pentu on todellakin kiinnostunut kaikesta mitä tapahtuu ja on mielellään mukana :D Isommat koirat tyytyvät katsomaan sivusta.

Lillalla tämä kesä on ensimmäinen ja kaikki kesäisellä pihalla on uutta. Pentu leikkii aamusta iltaan ja tutustuu pennun innolla kaikkeen mitä eteen tulee. Perhosten perässä juoksee ympyrää iloisesti hypähdellen, mutta valitettavasti samoin tekee myös ampiaisten kanssa. Pelottaa ihan, että milloinkahan saa suuhunsa pistävän pörriäisen... :( Lilla on kova vartioimaan ja meillä onkin  tehokoulutus menossa, ettei kaikkia ohikulkevia ihmisiä tarvitse haukkua. Tölkki, missä sisällä on muutama kivi, on kovassa käytössä ja alkaa tuottaa myös tulosta. Välillä ei tarvitse kuin ottaa tölkki käteen niin koira hiljenee ;)

Lillan kesä voi nyt myös todenteolla alkaa, koska rokotukset saatiin kuntoon. Lenkkeily on hieman helpompaa, kun ei tarvitse koko aikaa pelätä mitä tulee vastaan. Lenkkeily onnistuukin jo todella hienosti remmissä! Tosin hieman on vielä opettelussa kolmen koiran kanssa yhtäaikainen lenkkeily yksin... Pitäisi olla yksi remmi missä on tilaa kolmelle koiralle, näin vältyttäisiin kaamealta remmisotkulta.

Lilla 4 kk ja painoa jo hurjat 2900g

Wilma on myös meillä ensimmäistä kesää :) Prinsessa on niin rauhallinen ja viihtyy mielellään siellä missä emäntäkin on. Wilma ei juuri leiki itsekseen vaan odottaa että hänen kanssaan leikitään. Etsi-leikki on kivaa myös pihalla ja lenkkeily on Wilmalla ihan ykkösjuttu. Nyt juoksujen jälkeen hän on ollut entistäkin rauhallisempi, viihtyy pihalla auringossa köllötellen ja nauttien. Mutta jos jostain löytyy tyhjä syli niin sieltä löytyy myös Wilma melko pian ;)

Wilman tassuttelua pihalla


Helmillä on nyt toinen kesä menossa. Hän on Lillan ja Wilman "puolivälissä" näissä pihajutuissa. Mielellään Helmi leikkii Lillan kanssa ja nuuskuttelee kesän tuomia tuoksuja, mutta osaa hyvin myös hemmotella itseään auringossa maaten :) Helmi tykkää lenkkeilystä ja erilaisista leikeistä. Wilman tokoilu oli niiiiiin haastavaa viime viikolla, että Helmi tuurasi häntä eilen hyvin onnistuneesti ja iloisesti. Helmille teki hyvää olla yksin huomion keskipisteenä ja tokoilu onnistuikin kympin arvosta!

Helmi päivystää ja poseeraa

Koirakolmikkoakin olemme tällä viikolla nähneet ja saaneet touhuta pihalla ihan yltä kyllin heidän kanssaan. Tänään näemme meidän uutta koiraystäväämme Leeviä lenkkeilyn merkeissä.

Tähän loppuun haluan vielä toivottaa kovasti tsemppiä ja halirutistuksia pienelle kaukaiselle ystävällemme Hugolle ja hänen emännälleen!!! Kaikki järjestyy, lähetämme teille enkeleitä turvaamaan yhteistä matkaanne :)

Terveisin, Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti