TULEVIA TAPAHTUMIA


lauantai 25. tammikuuta 2014

Wilman odotusaika lähenee loppuaan

Jännittäväksi menee nämä viimeiset päivät ennen h-hetkeä. Wilman masu kasvaa kasvamistaan ja pienet tassut tuntuvat masun läpi. Välillä tuntuu kuin pennut haluaisivat syntyä samantien, kyllä pauke niin kovaksi yltyy.


Moneen päivään emme ole päässeet lenkille, mutta tänään pakkanen lauhtui vajaaseen seitsemään pakkasasteeseen, joten suuntasimme metsätaipaleelle, jossa villat saivat juosta ja temuta hetken aikaa. Otimme myös Wilman mukaan.  Tämä odottava mama-dog oli niin onnellinen,  että  pisti välillä jopa juoksuksi :)
Äidinvaisto on edelleen kohdallaan ja pehmot saavat hellää hoivaa. Lähes koko eilisen päivän Wilma makasi ja nukkui omassa pesässään, otti rennosti ja latasi akkujaan. Silmät ovat jo sameankosteat, ehkä se kuvastaa odottavan emän tuskaisesta olemuksesta.Odottavan mama-dogin hymy ei  hyydy, vaan olemus on edelleen yhtä herttainen kuin mitä Wilmalla on aina.  Vielä muutama päivä odotusaikaa jäljellä, toivotaan, että kaikki menisi hyvin loppuun saakka ja synnytys onnistuisi kotikonstein.


Mukavaa lauantai-iltaa!

-Minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti