TULEVIA TAPAHTUMIA


torstai 16. tammikuuta 2014

Wilma - onnellinen odottaja

Nyt on aika laittaa odottavasta mamadogista muutama ihana kuva teidänkin iloksenne :)
Terveisiä myös sulholle Urholle, täällä kaikki hyvin! Vauvat Wilman masussa ovat kovia liikkumaan ja potkimaan, välillä hän ei oikein tiedä miten päin olisin kun kutittaa ja ehkä sattuukin potkut useammasta kohtaa yhtä aikaa...


Eilen pesin ja konetin Wilman, tänään saksin.  Mutta Wilma ei oikein jaksanut enää keskittyä kaunistautumispuuhiin, vaan saksiminen jäi aika nopeaksi toimenpiteeksi. (hhmmm... selitystä huonolle leikkausjäljelle ;) ) Mutta poseerauksesta Wilma tykkää, mielellään istuu paikallaan vaikka kymmenien kuvien ajan!


 
Odotusaika on mennyt hyvin lukuunottamatta alkupätkän ruokahaluttomuutta, jota kesti reilun viikon. Nyt ruoka maistuu, mutta eipä juuri edelleenkään oma-aloitteisesti vaan syötän hänet useamman kerran päivässä. Ruokavalioon kuuluu mm.  hieman raakaa luista lihaa, Neuta, Royal Caninin Moussea, pentunappuloita, kananmunankeltuaista ja hieman kalkkia lisäksi. Tuorekurkku maistuu hyvin, samoin voileipäkalkkuna. Olen syöttänyt Wilmalle juuri sitä mitä hän suostuu helpoimmin syömään. Ruokavalioon ei ole tullut mitään isoa muutosta, ainoastaan  tuo RC:n mousse ja  kananmunankeltuiainen. Vatsa toimii hyvin ja turkki tuntuu hyvälle. Painoa on tullut  lisää alkuajoista reilut puoli kiloa, mikä  näkyy "poskissa" ja takamuksessa ihan yhtä paljon kuin masussakin!
Potkut ovat tuntuneet ja näkyneet jo hetken aikaa ja arvatkaapa --- tämä mamma on niin hurahtanut tähän odotusaikaan, että päätti lainata ystävältään stetoskoopin!!! JOO, stetoskoopin :D Sillä sitten olen pikkuisia sydänääniä kuunnellut. Aivan huippua!!! Olen ihan huumautunut!!! :)


Harmittavasti nyt on jo useamman päivän ollut todella kovat pakkaset ja ulkoilut ovat jääneet vähälle. Wilma nukkuu aika paljon ja valmistautuu tulevaan. Hoivaamisvietti on äärettömän äidillinen ja pehmot ovatkin saaneet hyvää hoitoa jo hetken ajan :)


 
 
Odotusaikaa  on  jäljellä vielä hetki, toivottavasti  loppuodotus menisi yhtä hyvin ja  rauhallisesti kuin tämä jo mennytkin aika. Wilmalle paljon masurapsutuksia ja hoivaamista, hellimistä ja pusimista. Niistä tämä odottava mamadog tykkää!PS. Tassunpohjakarvojen  leikkaamista Wilma inhoaa, joten ne saivat luvan odottaa  myöhempää leikkausta  ;)

PPS. Näitä ihania pieniä mustia pentuja, Maijaa ja Mollaa pääsin katsomaan viikolla. Oi kun ihania, tästä se oma pentukuume vain kasvoi!!!  Hyvää vointia M&M:lle, pitäkääpä hyvä huoli omista pehmoleluistanne :)-Minna-

3 kommenttia:

  1. Jännittävää odotusta. Tuo stetari on niin must. M&m odottaa leikkikavereita.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa loppuajan odotusta ja tsemppiä kovasti loppu rutistukseen. On siellä mammalla masu kasvanut :) -Metsäpihan väki

    VastaaPoista
  3. Tuleva isä Urho lähettää oikein kovasti terveisiä Wilmalle! Vähän jo jännittää täälläkin :)

    VastaaPoista