TULEVIA TAPAHTUMIA


keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Häslä :)

No jopas, tämä pieni karvaturri on jäänyt vähälle huomiolle täällä blogissa, joten pistetäämpä muutama kuva hänestä pikku postauksen kera.


Häslä on ollut meillä nyt jo useamman kuukauden ja hyvin on tyttö viihtynyt. Välillä hän tyytyy katsomaan sivusta kun toiset koirat leikkii, mutta tarpeen tullen osaa kyllä ottaa paikkansa uudessa laumassaan. Päivän askareet ovat jo tuttuja ja esimerkiksi sana lenkille on todella mieluista kuultavaa  :) Autoilu on myös mielipuuhaa ja yleensä hän onkin ensimmäisenä valmiina kun jonnekkin lähdetään. Häslä on Jessican oma, mutta kylläpä se niin tahtoo olla, että vanhimman mamin perässä sitä kuljetaan...

Häslän karva leikattiin ensimmäisen kerran kunnolla tänään ja karvaa lähtikin iso määrä. Hieman karvan väri on haalistunut pentujen  jälkeen, mutta eiköhän se siitä kirkastu kun kevättä kohti mennään. Pesu ja trimmaus onnistuu todella hienosti, tämä tyttö kun tykkää olla rauhassa ja seisoo paikallaan kuin unelma  :)

Häslä on pieni phantom-värinen toy-tyttö, joka täyttää kolme vuotta toukokuussa. Häslä on suunnilleen Wilman ja Lillan korkuinen, eli noin 26/27 cm ja painoa hänellä on noin neljä kiloa.
 Häslä lähettää terveisiä pennuilleen, voikaa hyvin!

-Minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti