TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Einon-päivä myräkässä Tampereella

Voi hurja näitä ilmoja!!! Välillä on niin kaunista ja lempeää tuolla ulkona ja välillä tuulee niin ettei meinaa eteenpäin päästä. Tälle päivälle luvattu Einon-päivä-myräkkä kyllä on koetellut ympäri Suomen maata.

Aamutuimaan Kertunhovin poppoo otti rennosti ja keräsi voimia tulevaa lenkkiä varten.


 
 
Ulkona riehunut tuuli lienee sekoittanut karvatassujen kampaukset ;)


 Hiukset ponnarille ennen lähtöäOnneksemme kuitenkin enin myräkkä täällä Pirkanmaalla kerkesi alta pois ja pääsimme lenkkeilemään toistamiseen Kaupin upeisiin maisemiin Tampereelle. Tällä kertaa Valkeakosken Villiksistä oli edustettuina Kertunhovin poppoo sekä Maija ja Leevi. Tuuli kävi alkumatkasta hieman luihin ja ytimiin saakka, mutta metsän siimeksessä tuulesta ei juuri ollut tietoakaan. Paikalla oli jälleen kymmenkunta koiraa emäntineen ja mahtuipa mukaan yksi pieni isäntäkin :)


Puheensorina oli taukoamaton ja viiden kilometrin lenkki taittui hieman liiankin nopeasti, ainakin joidenkin mielestä. Daisy-koira ainakin olisi niin mielellään juossut vielä tovin matkaa vapaana. Ihanan energinen pentu!
 


Olen edelleen sitä mieltä että kaikki villakoiraihmiset, olivatpa he tuttuja tai tuntemattomia entuudestaan, ovat sen verran samanhenkistä porukkaa että juttua riittää vaikka pidemmäksikin aikaa. Oli taas kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada postiviista energiaa tulevaan viikkoon!


Kiitos kaikille mukana oleville lenkkeilijöille!
Kiitos myös Maijalle ja Leeville seurasta! Ja kiitos varsinkin siitä ihanasta tuoreesta sokerimunkista Pyynikillä :D
Olisimme menneet koirakahvila Vainuun, mutta sepä ei ollutkaan auki sunnuntaina, höh!

Pyynikin kahvilan sanoin: "Munkki päivässä pitää suupielet sokerissa" ;) 

Seuraava yhteislenkki Tampereella on kuukauden päästä, mutta jospa ensi viikon sunnuntaina saisimme porukan kasaan täällä Valkeakoskella! Siitä ilmoitusta sitten myöhemmin. Tervetuloa myös Tampereelaisille!!!


Sunnuntaiterveisin   
Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti