TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Häslä syyslomailee :)


Pentukuumetta??? Aina, ainakin minulla ;)

Kävimme tyttärieni  ja äitini kanssa nuuskuttamassa aivan ihania koiranpentuja Nummenpään kennelissä. Kertakaikkiaan suloisia pikkuisia :) Onneksemme aina jollain on pentuja, joita pääsemme nuuskuttamaan. Pennut tuoksuvat ihan yhtä hyville kuin pienet vauvatkin, pumpulille ja puhtoiselle, hunajalle ja mansikalle. Oikeastihhan pennut tuoksuvat pissalle ja koiranruualle, mutta se tuoksu on niiiiiin huumaava, että saa pään pyörälle ja hajut muuttuvat ainakin minun nenässäni kaikille noille ihanille tuoksuille :)



Tuolta samaisesta kennelistä otimme hetkeksi hoitoon pikkuriikkisen toy-tytön "Häslän". Häslällä on nyt ikää vajaat kaksi ja puoli vuotta. Reilu kaksi kuukautta sitten hän on synnyttänyt yllä olevissa kuvissa näkyvät pennut, neljä Phantom-väristä pentua. Hazel eli Häslä on kotoisin Saksasta, jossa näitä Phantomin värisiä villakoiria on enemmänkin. Suomessa tämän väriset villikset ovat harvinaisia eikä niiden kanssa voi mennä esim. koiranäyttelyyn.

Häslä on ollut meillä hoidossa nyt reilun viikon ja on kuin olisi aina ollut meillä, koti-ikävää tai ikävää pentujansa kohtaan ei ole esiintynyt ollenkaan. Häslä on tullut hyvin toimeen meidän koirien kanssa ja kotiväkikin on ottanut koiran hyvin vastaan. Hierontaa ja paijausta, kylpyä ja turkinharjausta on koira saanut yllin kyllin tämän reilun viikon aikana. Samoin joka päivä on lenkeilty, aamulla ja illalla, kaupungilla ja maalla. Ja Häslä on nauttinut syyslomastaan!!!



Hazel eli kotoisasti Häslä  :)

Tänä viikonloppuna oli kaikilla neljällä kylpyvuoro, eilen valkoisilla ja tänään mustilla :) Yhteiskuvat ovat aina hieman haasteellisia, mutta hauskoja :D Valkoisia koiria on yleensä ottaen hyvin helppo kuvata, mutta  jostain syystä mustilla häipyy kaikki piirteet.... Kovasti olen yrittänyt joulupukille vinkata uudesta kamerasta...

Ryhmäpotreteissa koirien kokoerot hieman vääristyvät. Lilla näyttää tosi isolle, vaikka tosiasiassa on pienempi kuin Helmi! Lillan karva on vaan tosi paksu ja pitkä tällä hetkellä. Wilma on kaikista pienin, sitten taitavat Lilla ja Häslä olla aika lailla samankorkuisia ja Helmi on kaikista korkein. Painot ovat melko tasaisia, Wilma painaa 2,6 kiloa, Lilla ja Helmi 3,9 kiloa ja hetki sitten synnyttänyt Häslä painaa vielä 4,4 kiloa, josta noin kilo on jäänyt odotusajalta ylimääräisenä. Hyvin kuitenkin kaikki mahtuvat vielä yhtäaikaa syliin :D



Wilma ja Helmi

Helmi ja Hazel

Lilla  ja  Wilma

Lilla

Wilma

Ja loppuun vielä, kukkuu, kuka kuvassa?!  No Hemmu tietenkin ja totutusti tukka tiukasti silmillä :D


Sateista ja syksyistä viikonalkua  kaikille lukijoille.

PS, edelleen odottelen syksyisiä kuvia koiristanne!!!

-Minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti