TULEVIA TAPAHTUMIA


lauantai 30. maaliskuuta 2013

Villis kuulumisia kaksikolta

Pitkästä aikaa pikainen katsaus kaksikolta :)

Helmi ja Wilma viettivät vajaa pari viikkoa Raahessa ulkoillen ja leväten ja mamman sukulaisia tavaten. Vanhassa Raahessa sekä hyvin auratulla merenjäällä oli ihana juosta, vaikkakin tuuli oli paljon kylmempi ja raaempi kuin täällä sisä-Suomen järvi maisemissa. Tosin myötätuulessa pääsi hurjan lujaa, varsinkin kun tuuli meinasi mennä takapuolesta sisään, jolloin piti hypähdellä muutama ylimääräinenkin askel ;)


Siskoni Marika on eläinhieroja ja hänellä on yritys nimeltään Tmi Hinnukka. Marika hieroo pääsääntöisesti koiria ja Wilma sai kokovartalohieronnan Marikalta Raahessa ollessamme. Alkujäykkyyden jälkeen Wilma osasikin rentoutua ja nauttia hieronnasta hyvin koiramaiseen tapaan täydellä sydämmellä. Alimmat selkänikamat olivat todella jumissa, samoin hännäntyven pari ensimmäistä nikamaa. Kenties karvapallero heiluttaa liikaa häntää... :D

Kiitos Marikalle hieronnasta, ensi kerralla kun nähdään, taitaisi taas olla Helmin vuoro, "vinkvink"... ;)


Hieronnan jälkeen oli hyvä ja rento olo, uni maittoi...


Helmi, meidän pieni karvapallero, muistuttaa tällä hetkellä ulkomuodoltaan pientä jääkarhun poikasta. Karvaa on kasvatettu ja hoidettu turkin alasleikkauksen jälkeen. Ensi viikolla on aika trimmaukseen, jolloin paksun karvapeitteen alta paljastunee taas pieni ja sievä puudeli.


Wilma täytti 26.3. kokonaiset 3-vuotta, joten koko villakoirapoppoo onnitellee pientä päivänsankaria :) Onnea Wilma!


Ja lopuksi vielä hieman villakoirakuumetta kaikille lukijoillemme! Alla on kuva pienestä uudesta ihmeestä, joka muutti meidän naapuriin :) Tämä ihanuus on villakoirakerhomme uusin jäsen, pientäkin pienempi toy-pentu Elpianko´s Snöflinga eli "Lumi".


Huomenna näemme taas pitkästä aikaa kolmikon, eli Sohvin, Hilman ja Iiriksen. Kovasti on touhua ja leikkimistä tiedossa, kivaa!

Aurinkoisin pääsiäisterveisin,

Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti