TULEVIA TAPAHTUMIA


tiistai 19. maaliskuuta 2013

Valkeakosken Villikset esillä

Villakoirakerhomme sai kutsun tulla esittelemään toimintaansa Ilta naisille tapahtumaan Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistolle 14.3.2013

Tällä kertaa Villiksiä oli edustamassa Sanni ja Saara.


Kolmen tunnin aikana tuli jutusteltua ihmisten kanssa, heidän villakoira kokemuksistaan ja ylipäätään siitä miten ihania ja taitavia villakoirat ovat!
Ja muutama henkilö kertoi jo olevansa blogimme lukija!
Iloiset terveiset heille!!Loppuillasta kun Sannin koira Ellu vielä saapui täydentämään edustusjoukkoja, Valkeakosken Villiksien näkyvyys oli taattu. Ellu käänsi katseet ja kutsui luokseen rapsuttelijoita.

Valkeakosken Villikset kiittää kaikkia juttusilleen poikenneita ja toivottaa aurinkoista kevättä!
Kiitos myös tapahtuman järjestäjille kutsusta osallistua tapahtumaan, mukavaa että saimme olla esillä!

6 kommenttia:

 1. Koskas olisitte seuraavaa villis lenkiä järjestämässä? Minua kiinnostaisi tulla kaverin kanssa mukaan mikäli ei haittaa, että ystäväni koira on sheltti. Itse omistan mustan kääpiövillakoira nartun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nea!

   Seuraavaa villis lenkkiä olemme suunnitelleet sunnuntaille 21.4. klo 12 alkaen. Lähtöpaikkana on Valkeakosken kirkon p-alue.

   Kaikki villakoirat ja villakoirien ystävät ovat tervetulleita yhteisille villis lenkeille, eli tervetuloa teille molemmille mukaan! :)

   Poista
  2. Ja vielä lisäksi piti sanoa, että on ihana saada uusi väri villakoirien joukkoon mukaan, sillä aikaisemmin meidän lenkeillä ei ole ollut mustaa villistä :)

   Poista
  3. Okei, mahtavaa! Pitää vain katsoa, että meneeko tampereen mätsärin päälle :)

   Poista
 2. Hei kiinnitin huomion tuohon pstsaaseen...mistä ihmeestä tollasen sais ? oon metsästänyt ties kuinka kauan mutta kaikki on jossain ulkomailla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aila Margit!

   Villispatsaat on ihania :) Tämä iso patsas on ystävämme ja hän on saanut sen ulkomaantuliaisina. Joten valitettavasti meillä ei ole tietoa mistä täältä Suomesta vastaavia saisi :(

   Tsemppiä sinulle patsaan etsintään!

   Ilmoitathan meillekkin jos jostain semmoisen löydät :)

   -Valkeakosken Villikset-

   Poista