TULEVIA TAPAHTUMIA


keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kuvia Tampereen Villislenkiltä

No huh huh ja anteeksi heti alkuun tämä viivästys!

Meidän vierailu Tampereen Villiskerhon lenkille oli jo muuan viikko sitten, mutta ajanpuutteen vuoksi päivittäminen tänne blogiin on hieman viivästynyt.

Nyt kuitenkin pikapostaus tuosta ihanasta päivästä ja liitteenä muutama kiva kuvakin :)
Kiitos Sannalle kuvista, joita on tässä osittain käytetty.

Pakkasimme täällä Valkeakoskella auton täyteen koiria ja emäntiä ja suuntasimme Kaupin lenkkimaisemiin.


Ilma oli ihana, aurinkoinen ja suhteellisen lämminkin :) Syksyn lempeä tuuli lennätteli välillä isojankin määriä erivärisiä lehtiä päällemme,  se oli niin satumainen tunnelma metsän keskellä.  Metsän siimeksessä saimme oikein hien pintaan, ja ei ei, meillähän ei ole huono kunto... ;)
Maisemat olivat ihanat, oli ylämäkeä ja alamäkeä, hiekkatietä ja pururataa.Välillä jopa Näsijärvikin näkyi taustalla. Juttua riitti kovasti, vaikka emme entuudestaan lenkkikavereitamme tunteneetkaan. Tämä siis todistaa hyvin sen, että me villakoiraihmiset olemme samaa väkeä! Juteltavaa riitti niin koiren ruokinnasta ja turkinhoidosta kuin lenkkeilystä ja normaalista  arjestakin. Kivaa oli!


Vauhtia riitti :D


"Niitty Villan" kolmikko eli Sohvi, Hilma ja Iiris  


Uusia  lenkkikavereita Tampereella


Kiitos kaikille mukana olleille Villisryhmämme jäsenille ja kiitos Tampereelaisille villakoiraihmisille mukavasta lenkkiseurasta! Toivottavasti näemme lenkin merkeissä pian uudelleen  :)

PS: Olipa meillä kerrankin hyvä tuuri, nimittäin lenkillä oli mukana eräs kiva toimittaja, joka tekee juttua isoon lehteen ;) Ja  meidänkin kerhomme mainitaan tuossa kyseisen lehden seuraavassa numerossa,  jipii, hyvä me :) Mutta siihen palaamme myöhemmin....

Terveisin,
-Minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti