TULEVIA TAPAHTUMIA


keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lumin ensimmäiset kuukaudet kotona :)

Meillä haaveiltiin pitkään perheen tyttöporukalla koirasta, mutta oman koira-allergian ja nuorimman tytön allergian sekä astmadiagnoosin jälkeen tuntui, että tuo haave jää toteutumatta. Sisällä kyti kuitenkin pienen pieni toivon kipinä, ja kun kuulin niin paljon hyviä kokemuksia villakoirista allergiaperheissä, aloin tutustumaan rotuun hieman tarkemmin. Sitten pääsimme muutamiin eri paikkoihin koiria silittelemäänkin ja tuo pieni toivon kipinä roihahti liekkiin.

Tyttö sai kerran voimakkaita oireita silloin, kun talossa oli useita pentuja ja kuulin, että juuri pennut allergisoivat eniten, koska mm. pissassa on siinä vaiheessa paljon proteiinia. Mutta isompien koirien kanssa ei tullutkaan sitten oireita.
Lumi noin 9 vkn ikäisenä
 
Onnekkaiden sattumien kautta meille muutti pitkäperjantaina 2013 piskuinen, hurmaava, sydäntenmurskaaja toytyttö Elpianko's Snöflinga "Lumi"❤❤❤ Ensimmäisestä päivästä lähtien tyttö oli meillä kuin kotonaan, kaikki meni täysin oppikirjojen mukaan ja tänään uskallan jo sanoa, että en minä eikä tyttäreni saa Lumista mitään oireita!

Mieskin on täysin rakastunut karvapalleroomme, vaikka oli aluksi todella voimakkaasti koiranhankintaa vastaan. Ei siksi, etteikö pitäisi eläimistä vaan siksi, että koki siitä aiheutuvan kovasti vaivaa. Nyt on huomannut hänkin, että eihän tuosta tirriäisestä ole ollenkaan vaivaa. Ja koska meille kuitenkin Lumi on ensimmäinen koira, tämä on loistavankokoinen "harjoituskappale" ;)Kun Lumi tuli meille reilu 8-viikkoisena, hän painoi vain 730g. Minä toivoin aina ihan pientä valkoista koiraa ja taisin saada juuri sellaisen, sillä nyt puolivuotiaana typy painaa vain n. 1,3 kg. Kätevä  matkakaveri :D
Lumi on äärettömän sosiaalinen ja ihmisrakas koira. Toisia koiria vähän jännitetään, mutta pienen tutustumisen jälkeen kaverit ovat hänen mielestään ihania. Jokainen ihminen on myöskin hännänheilutuksen arvoinen ja välillä lenkkeilystä ei meinaa tulla mitään, kun aina pitää Lumin jokainen ihminen käydä moikkaamassa.. 

Lumi noin 5,5 kk

Ihanampaa koiraa emme olisi voineet saada ja koko lähipiiri on totaalisen rakastunut meidän karvaiseen perheenjäseneemme❤❤❤


Kesäpäiväterveisin,      Kati & Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti