TULEVIA TAPAHTUMIA


tiistai 16. heinäkuuta 2013

Koirakavereita :)

Kesällä on ollut niin paljon ihania ilmoja olla ulkona, mutta tosi vähän on päästy näkemään koirakavereita. Alkukesä meni kennelyskästä toipuessa ja sitten onkin jokainen vuorollaan ollut kesäreissussa.

Viime viikolla olikin sitten ihana nähdä ystäviä ja koirakavereita ja kylläpä oli kivaa!

Leevin kanssa kävimme lenkillä Korkkiksen takana olevalla suojaisella tienpätkällä. Koirat juoksivat vapaina ja hakivat mm käpyjä. Wilmaa ei kuvissa näy, koska hän ei juurikaan mamin jaloista poistunut ;)Blogimme toinen koirakolmikko, Sohvi, Hilma ja Iiris vierailivat meidän pihalla pikaisesti. Vauhtia oli sen verran paljon, että kuvissa näkyi vain viuhahduksia :( Niinpä yhteisiä potrettikuvia ei kuusikosta saatu.

Iiris, Wilma ja Lilla

Hyvin ruskettunut Hilma

Iiris

Myös ystäväni Sirke kävi viikonloppuna Nunun kanssa meidän pihalla. Ja taas riitti vauhtia :) Jemina yritti leikata Nunun kynsiä ja kuten kuvasta näkyy, se ei ollut ihan helppo juttu. Helmikin on ihan että -mitä ihmettä tapahtuu?? :D


Loppu hyvin kaikki hyvin, Nunua naurattaa :D

Sunnuntaina olin kannustamassa Helmin äitiä Lunaa Hyvinkäällä kaikkien rotujen kansallisessa koiranäyttelyssä. Ilma oli lämmin ja aurinkoinen, paikalla oli paljon erirotuisia koiria. Villakoiria oli paljon ja oli ihana seurata sivusta sitä tupsuttelua mitä villakoirien teltoilla tapahtui :) Oi jospa itsekkin joskus olen puunaamassa omaa koiraani samalla tavalla...


Pia ja Luna kehässä, tuomarina Anna Brankovich, Serbia

Pikkuinen Martta oli turistina mukana. Martta oli edellisen päivän uinut ja touhunnut pihassa ja turkki olikin sen mukainen, ihana Martta :) Minua harmitti todella paljon kun en hoksannut ottaa omaa Lillaani mukaan turistiksi, olisi nimittäin ollut hyvää harjoitusta tulevaa varten. Paikalla oli myös Lillan kasvattaja Leena, joten senkin puolesta olisi ollut kiva jos Lilla olisi ollut mukana. No ehkäpä ensi kerralla sitten.Villakoirista usein luullaan että ne ovat aina hyvin tällättyjä ja puunattuja, mutta mitä vielä! Yleensä samantien kun koiran saa laitettua kuntoon, tukkapompulat hyvin ja turkin takuttomaksi, niin alkaa se hulvaton show ja sen jälkeen koira näyttää juurikin tältä:

TÄ? Emmä mitään mistään tierä :D

 Terkuin      Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti