TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kuulumisia Kertunhovista :)

Voi miten ihania kesäisiä ilmoja on pidellyt jo monta monta päivää :) Ulkona ollaan oltu aamusta iltaan ja nautittu kesästä. Koirille on laitettu pieni vesivati pihalle, jossa varsinkin pienimmäinen on ahkerasti tassujansa ja kuonoansa kastellut. Myös sukulaissedän mökillä olemme käyneet useamman kerran. Koirat ovat joutuneet vain tyytymään tassujensa kasteluun sillä välin kun isäntäväki on uida porskutellut lämpimässä järvivedessä Toki kerran Lilla ja Wilma pääsivät pulahtamaan järveenkin. Uimaan koirat pääsevät heti kun niiden karanteeni on ohi, eli hetki vielä...
Lilla on touhukas ja innokas kaikesta uudesta ja kiinnostunut yleensäkkin kaikesta mitä ympärillä tapahtuu. Pentu on myös todella fiksu!!! Siinä missä valkoiset sisarukset ihmettelevät jotakin, on tämä pikkuinen mustuainen jo keksinyt keinot ja pistänyt töpinäksi :D Pienimmätkin rakoset aidan välissä hän löytää pikimmiten, nokkeluutta vaativat tehtävät suorittaa enempiä miettimättä ja muutenkin kun älyä vähänkään vaaditaan, niin tältä pennulta sitä löytyy! Lilla on huippu! :)

Lilla trimmattiin menneellä viikolla, mutta valitettavasti meidän kameralla ei saa kunnon kuvia, vaan kuvissa on enemmän tai vähemmän vaan mustaa karvaa... Tässä kuitenkin kaksi otosta :)Wilma trimattiin myös ja voi pientä... Meidän pienestä prinsessasta kuoriutui vieläkin pienempi prinsessa. Karvaa lähti ympäriltä tosi paljon ja korvakarvat saivat kyytiä. Ihana pikkuinen :)


Lilla on kasvanut jo yli Wilman mittojen, joten mielenkiinnolla odotammekin kuinka isoksi pentu kasvaa. Painoa on jo yli kolme kiloa ja nyt tarvitseekin hieman miettiä ruokamääriä, ettei pikkuinen lihoisi liikaa. Tällä hetkellä ruokahalut ovat mustuaisella niin hyvät että tuntuu hullulta alkaa rajoittamaan syömistä. Valkoisten kanssa kun on ollut koko ajan taistelua, että saa ne kunnolla syömään ja nyt sitten yksi söisi muidenkin eväät :D Yleensä olen ymmärtänyt villakoirista, että ne saavat syödä niin paljon kuin haluavat, sillä ne syövät vain tarpeeseen eivätkä söisi itseään puhki.... Hmmmm, nyt olen kuitenkin toista mieltä ;)

Kennelyskäkin on jo parantunut, kaikki kolme koiraa voivat hyvin! Odotankin innolla että pääsemme jälleen normaaliin arkeen ja kunnon lenkille!

Ihanaa kesäistä viikkoa kaikille!


- Minna ja puudelit -

2 kommenttia:

 1. Oliko Lillasta tarkoitus tulla toy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nea,

   Lilla on rekisteröity Toyksi, mutta saapa nähdä mikä hänestä kasvaa :) Lillan vanhemmat ovat 27 ja 28 cm.

   -Minna-

   Poista