TULEVIA TAPAHTUMIA


keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Lenkkeilyä

Helmikuu on jo puolessa välissä ja ulkoilukelit ovat aivan mahtavia, tänään oli asteita +0,5 . Lunta on paljon ja luonto näyttää raikkaan puhtaalta. Onneksi loppu viikoksi on luvattu pakkasasteita, joten toivossa eletään, ettei tulisi loskakeliä...

Kolmikko tuli aamusta leikkimään kaksikon kanssa, joten tänään on koirilla ollut paljon virikkeitä. Muutaman tunnin sisäleikkien jälkeen kävimme reippaan lenkin ulkona. Alkukankeudesta ja muutamista isoista säikähdyksistä huolimatta lenkki sujui hyvin. Viiden koiran kanssa lenkkeily on hieman haasteellista, koska narut tuntuvat menevän solmuun yhtenään, siltikin, vaikka lenkkeilyttäjiä on kaksi :)

Iltapäivän loppupuolella kaksikko pääsi vielä pitkälle lenkille uuden tuttavan, punaisen kääpiövillakoiran Akin kanssa.  Koirat tulivat hyvin toimeen keskenään alkunuuskuttelujen ja tutustumisen jälkeen. Helmi oli lähinnä kiinnostunut lumipenkoista ja niissä olevista jäljistä.
Wilmalle tekee tosi hyvää nähdä uusia kavereita. Koiran arkuus on saatu jo osittain vähenemään ja nyt uudet koirat innostavat häntä jo leikkimäänkin, ihana huomata edistystä.
Kiitos Jaanalle lenkkiseurasta!

Helmi on ihan poikki päivän touhuista ja nukkuu raukeana eteisen lattialla sotkussa olevien remmien kanssa. Täytyy toivoa, että unta riittää tulevalle yöllekkin ;)Helmiä muistettiin eilen Valkeakosken kennelkerhon vuosikokouksen yhteydessä. Kennelkerho palkitsee vuosittain ansioituneita koiria ja yllätys oli suuri kun Helmi sai kunniakirjan.
Kiitos Helmin menestymisestä näyttelyissä kuuluu kasvattajalle, Helmin toiselle "emännälle" Elpianko´s:n Pialle!

Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti