TULEVIA TAPAHTUMIA


sunnuntai 23. marraskuuta 2014

WoW, MITEN VILLI VILLIS VIIKONLOPPU !!

Perjantaina se jo alkoi, Hilmanpäiville ja samalla koko viikonlopun ajaksi hoitoon haettiin Tampereelta Tepa ja Lissu. Niittyvillan kolmikon "serkku tytöt". 
Nimipäiviään viettänyt Hilma sai peuhu seuraa ja nautti sydämmensä kyllyydestä painista.Lauantaina saatiin "pikku" Sulo Helsingistä kyläilemään emäntänsä kanssa. 
On se niin sydäntä lämmittävää kun näkee pitkästä aikaa, omilla tahoillaan olevat "pennut" kun ovat kuitenkin edelleen aarteitamme.


Sulolla oli touhua kun koiria pyöri ympärillä viisin kappalein.Koko konkkaronkalla osallistuimme Villislenkille ja iloksemme paikalle saapui sovittuna ajankohtana iso joukko aktiivista villisväkeämme, hienoa että mukaan tuli uusiakin ystäviä ja saimme pitkästä aikaa lenkkeillä isolla porukalla upeissa talvisissa tunnelmissa. 
Aivan, ei tullut "vihaisia akkoja" tavaalta, eikä ollut villoille epämiellyttävä kurakelikään tällä kertaa, ilma todellakin suosi ja maan peitti puhdas valkoinen lumi.


Iso kiitos kaikille leinkille osallistuneille!

Kiitos "pikku" Sulon emännälle Lotalle siitä että näet vaivaa sen eteen, että saamme nähdä Suloa! Seuraavaa jälleen näkemistä jo odotellen...

<3 Olipa ihana villistentäyttämä villi villis viikonloppu <3

- Johanna -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti